Verwijshulp

Westerwiek • Surplus

3 dagen geleden bijgewerkt

Aantal plaatsen

Er zijn 0 plaatsen beschikbaar. Opmerking: clienten omg. Breda, 2 pers-kamer

Opnamedagen en -tijd

Tijdens kantoortijd in overleg met zorgbemiddeling. Buiten kantoortijd in overleg met dienstdoend specialist ouderengeneeskunde

Aanvullende informatie

Op de locatie Westerwiek is een tweepersoonskamer ingericht voor crisisopnames. Deze kamer bevindt zich op een gesloten afdeling, hiermee hangt ook de noodzaak voor artikel 21 toetsing samen. Op deze kamer kan gemengd verpleegd worden, indien dit voor beide klanten ook passend is. Het betreft opnamemogelijkheid voor maximaal 14 dagen. 

Alleen cliënten met een negatieve PCR test van max 48 uur oud kunnen worden opgenomen, dit geldt voor alle opnames vanuit huis, collega zorgaanbieder of het ziekenhuis.

Bemiddeling in avond/nacht/weekend kan alleen opgepakt worden indien voldoende gegevens bekend zijn. Hiervoor dient een triage ingevuld te worden, dit document is te vinden onder tab 'formulieren' op deze website.

Inclusiecriteria:

  • Geldige legitimatie WLZ of ELV Hoog Complex
  • Bij opname is WZD artikel 21 of bereidheid noodzakelijk. Bereidheid moet door het CIZ beoordeeld zijn. Behalve bij een crisisopname, dan kan de client al opgenomen worden voor beoordeling door het CIZ, er mag dan geen sprake zijn van verzet.
     

Bespreekbare criteria:

  • RM/IBS in overleg met SO
  • Psychiatrische aandoeningen
  • Persoonlijkheidsproblematiek
  • Probleemgedrag
  • De afdeling heeft een ballustrade op schouderhoogte, wanneer een klant in zeer goede conditie is, zal er moeten worden afgestemd of de klant passend is op deze locatie, zodat we de veiligheid kunnen waarborgen.

Telefoonnummer

076- 208 2200 (tussen 8.30 en 17.00). Buiten kantoortijd voor zeer urgente situaties, die niet kunnen wachten tot de volgende dag: 076-2080091

Kenmerken

WZD van toepassing / Crisisplaatsen WLZ (Wet Langdurige Zorg) / Met behandeling

Zorgprofielen/ZZP

ZZP 5

Grondslag

Grondslag V&V - Psycho Geriatrie

Locatie

Westerwiek, Surplus
Meer informatie over deze locatie

Contactformulier

Beschikbare plaats op bovenstaande locatie aanvragen? (let op: dit is geen reservering)
Vul onderstaand formulier in of bel direct 076- 208 2200 (tussen 8.30 en 17.00). Buiten kantoortijd voor zeer urgente situaties, die niet kunnen wachten tot de volgende dag: 076-2080091

Organisatiegegevens

: