Verwijshulp

Wiekendael • Groenhuysen

22 uur geleden bijgewerkt

Aantal plaatsen

Er zijn 0 plaatsen beschikbaar. Opmerking: Observatie en diagnostiek

Opnamedagen en -tijd

ma-vr, kantoortijden

Aanvullende informatie

Indien een cliënt een geldige indicatie (DBC, ELV of ZZP9B) heeft, en tijdelijk bij Groenhuysen wil verblijven hanteren we de volgende uitgangspunten:

Groenhuysen biedt de mogelijkheid om voor een tijdelijke periode in het observatiecentrum in Wiekendael te verblijven. U kunt hier terecht vanuit een opname in het ziekenhuis, maar ook vanuit thuis. Opname vindt altijd plaats in overleg met de huisarts en de specialist ouderengeneeskunde van Groenhuysen. 

Is er sprake van geheugen- of psychiatrische klachten in combinatie met een lichamelijke zorgvraag? Is er nog geen duidelijke diagnose gesteld? Dan kan een tijdelijk verblijf in het observatiecentrum in Wiekendael uitkomst bieden. Tijdens de observatieperiode werken onze medewerkers met cliënt en familie samen aan een observatieplan dat de klachten nauwkeurig in kaart brengt. 

Er worden geen cliënten aangenomen jonger dan 65 jaar, tenzij de specialist ouderenzorg beslist dat bij deze klant geriatrische observatie op zijn plaats is.

Elke aanmelding wordt voorgelegd in het opname overleg. Aanmeldingen die binnenkomen voor 16:00 worden de dag erna besproken. Aanmelden vanuit thuis is ook mogelijk, hiertoe dient de huisarts een volledig ingevuld aanmeldformulier te mailen naar [email protected]  Het aanmeldformulier kunt u opvragen via [email protected]

Algemene exclusiecriteria:

  • Actuele overlastgevende GGZ problematiek (drugs- alcoholintoxicatie, ernstige psychische stoornissen, overlastgevende verslaving, ernstige agressie)
  • Wanneer de enige reden voor aanmelding  een woonprobleem is
  • Patiënt met een WLZ-indicatie inclusief verzilverde behandelcomponent (Reeds intramuraal wonend, inclusief component behandeling )
  • Onvrijwillige opname (IBS, RM, Noodzaak tot dwangbehandeling)

 

Vanuit zorgverzekraar Eucare / Aevitae (voorheen Caresq) ; -ELV, DBC en wijkverpleging zijn niet gecontracteerd

 

Telefoonnummer

088-5574400

Kenmerken

GRZ (Geriatrische Revalidatie Zorg) / Eerstelijns verblijf Hoog complex (ELV) / Observatie/Screening PG / Eerstelijns verblijf PG diagnostiek

Zorgprofielen/ZZP

ZZP 9b

Grondslag

Grondslag V&V - Somatiek / Grondslag V&V - Psycho Geriatrie / Grondslag Gerontopsychiatrie

Locatie

Wiekendael, Groenhuysen
Meer informatie over deze locatie

Contactformulier

Beschikbare plaats op bovenstaande locatie aanvragen? (let op: dit is geen reservering)
Vul onderstaand formulier in of bel direct 088-5574400

Organisatiegegevens

: